Condicions i normes per a comentar
26 d'octubre de 2011

El web Tribunes de la Mobilitat constitueix un espai obert a l'opinió dels seus usuaris, oferint la possibilitat de comentar els seus articles i notícies. Aquests comentaris reflecteixen l'opinió dels usuaris, no la del RACC.

L'objectiu és fomentar el debat sobre temes El objetivo es fomentar el debate sobre temas vinculats a la mobilitat sostenible. El RACC es reserva el dret a no publicar aquells comentaris inadequats que no respectin les normes bàsiques de convivència. No es publicaran comentaris amb contingut difamatori, obscè, insultant, amenaçant o que inciti a cometre qualsevol acte no permès per la llei. Es recomana, a banda, respectar l'etiqueta pròpia d'un espai electrònic: evitar les majúscules (sembla que s'estigui cridant o que s'estigui enfadat), evitar reproduccions de textos d'autors aliens sense aportar un comentari propi, citar sempre les fonts i respectar els drets d'autor, dedicar un temps a llegir els missatges dels altres usuaris i fomentar un debat fluïd, etc.

Es prega a més que els comentaris facin referència al tema de debat: no es publicaran aquells missatges que no tinguin a veure amb els temes proposats o tinguin finalitats comercials.